DEAN BRODY · PDF filewhat did he say he’d want his last meal to be? a) ... What brand...

of 2 /2
1) What was Dean’s first job at the ripe old age of 15? a) Sawmill Worker b) Tim Horton’s c) Singer/Songwriter d) Farm Help e) Landscaping 2) What is Dean’s biggest song to date? a) Brothers b) It’s Friday c) Canadian Girls d) Dirt Roads Scholar e) Wildflower 3) What is the name of Dean’s producer, and right hand man? 4) True or False: Dean is not a fan of the television show ‘e Walking Dead’ 5) Would Dean rather drink an 8$ bottle of water or from the toilet? 6) On the 27th Dean was on a very turbulent flight! If the plane had gone down, what did he say he’d want his last meal to be? a) Spaghetti & Meatballs b) Salmon c) Steak d) Cheeseburger 7) True or False: ere is a twitter account dedicated to Dean’s white cowboy hat. 8) Dean is rarely seen without a hat on. Does Dean have hair under his hat? 9) What brand of guitar does Dean play? a) Fender b) Martin c) Taylor d) Washburn 10) What colour are Dean’s eyes? a) Blue b) Green c) Brown d) Hazel DEAN BRODY TRIVIA SEE BACK FOR ANSWERS

Transcript of DEAN BRODY · PDF filewhat did he say he’d want his last meal to be? a) ... What brand...

Page 1: DEAN BRODY  · PDF filewhat did he say he’d want his last meal to be? a) ... What brand of guitar does Dean play? a) Fender b) ... yes, a tap.” 6) On the

1) What was Dean’s first job at the ripe old age of 15? a) Sawmill Worker b) Tim Horton’s c) Singer/Songwriter d) Farm Help e) Landscaping

2) What is Dean’s biggest song to date? a) Brothers b) It’s Friday c) Canadian Girls d) Dirt Roads Scholar e) Wildflower

3) What is the name of Dean’s producer, and right hand man?

4) True or False: Dean is not a fan of the television show ‘The Walking Dead’

5) Would Dean rather drink an 8$ bottle of water or from the toilet?

6) On the 27th Dean was on a very turbulent flight! If the plane had gone down, what did he say he’d want his last meal to be?

a) Spaghetti & Meatballs b) Salmon c) Steak d) Cheeseburger

7) True or False: There is a twitter account dedicated to Dean’s white cowboy hat.

8) Dean is rarely seen without a hat on. Does Dean have hair under his hat?

9) What brand of guitar does Dean play? a) Fender b) Martin c) Taylor d) Washburn

10) What colour are Dean’s eyes? a) Blue b) Green c) Brown d) Hazel

DEAN BRODY TRIVIASEE BACK FOR ANSWERS

Page 2: DEAN BRODY  · PDF filewhat did he say he’d want his last meal to be? a) ... What brand of guitar does Dean play? a) Fender b) ... yes, a tap.” 6) On the

1) What was Dean’s first job at the ripe old age of 15?

Answer: Growing up in the tiny town of Jaffray, BC, Brody took his first job at age fifteen at the local sawmill. While it was tough, it only set the tone for what would become a much tougher gig down the line – his struggle to make a living as a

singer/songwriter. After landing his first publishing deal in 2004, Brody headed to Nashville, but two years on, found him-self back in Jaffray, back at the mill, and at a crossroads in his musical career.

2) What is Dean’s biggest song to date?

Answer: Canadian Girls!

3) What is the name of Dean’s producer, and right hand man?

Answer: Matt Rovey

4) True or False: Dean is not a fan of the television show ‘The Walking Dead’

Answer: Sooooooo False. He’s hooked!

5) Would Dean rather drink an 8$ bottle of water or from the toilet?

Answer: The toilet! Or wait… a tap! August 4th post on Facebook: “Anyone want an $8 bottle of hotel water? Can u believe it! I’d rather drink from the toilet... wait... or a tap... yes, a tap.”

6) On the 27th Dean was on a very turbulent flight! If the plane had gone down what did he say he’d want his last meal to be?

Answer: A cheeseburger. One more cheeseburger.

7) True or False: There is a twitter account dedicated to Dean’s white cowboy hat.

Answer: False, but there is an account dedicated to a cardboard cut out of dean! Check out https://twitter.com/deancard-brody

8) Dean is rarely seen without a hat on. Does Dean have hair under his hat?

Answer: Yes, a full head of it! Way to go, Dean!

9) What brand of guitar does Dean play?

Answer: Martin

10) What colour are Dean’s eyes?

Answer: Blue! Now, how close were you staring at his face in pictures?